Για να μην πούμε το νερό, νεράκι:     Λόγω της μείωσης των αποθεμάτων νερού στους ταμιευτήρες, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εφιστά την προσοχή όλων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και απρόσκοπτη υδροδότηση του συνόλου των υδροδοτούμενων περιοχών. Η ευαισθητοποίηση και συμμετοχή όλων στην προσπάθεια ορθολογικής χρήσης είναι επιτακτική ανάγκη, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος εξάντλησης των αποθεμάτων. Για το λόγο αυτό, οφείλουμε να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς η υπερκατανάλωση, η αλόγιστη χρήση νερού και η άσκοπη κατανάλωσή του πιθανόν να μας οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις. Ο Αντιδήμαρχος Τοτόμης Πρωτονοτάριος
Τελευταίες δημοσιεύσεις:

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Η χαμένη ευκαιρία της χρονιάς



Στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν και όλα χάνονται, αλλά υπάρχουν και φάσεις που απλά δεν γίνεται να… αστοχήσεις. Ειδικά αν είσαι μόνος σου, στο κέντρο της εστίας και ένα μέτρο από το τέρμα. Κι όμως ο Ζούνιορ Μαλαντά κατάφερε να χάσει ένα γκολ που δεν… χάνεται.
Ο Βέλγος επιθετικός της Βόλφσμπουργκ βρέθηκε αντιμέτωπος με τα… δίχτυα και έστειλε την μπάλα άουτ σε ένα ματς που η ομάδα του ηττήθηκε με 2-1 από την Μπάγερν Μονάχου.
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια :