Για να μην πούμε το νερό, νεράκι:     Λόγω της μείωσης των αποθεμάτων νερού στους ταμιευτήρες, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εφιστά την προσοχή όλων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και απρόσκοπτη υδροδότηση του συνόλου των υδροδοτούμενων περιοχών. Η ευαισθητοποίηση και συμμετοχή όλων στην προσπάθεια ορθολογικής χρήσης είναι επιτακτική ανάγκη, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος εξάντλησης των αποθεμάτων. Για το λόγο αυτό, οφείλουμε να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς η υπερκατανάλωση, η αλόγιστη χρήση νερού και η άσκοπη κατανάλωσή του πιθανόν να μας οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις. Ο Αντιδήμαρχος Τοτόμης Πρωτονοτάριος
Τελευταίες δημοσιεύσεις:

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Σε όμιλο-«φωτιά» ο Ολυμπιακός στο Champions League

Θα αντιμετωπίσει τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μάλμε - Δείτε όλους τους ομίλους

Αντιμέτωπος με τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μάλμε θα βρεθεί ο Ολυμπιακός στη φάση των ομίλων του Champions League.
Η κλήρωση δεν ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκή για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι κληρώθηκαν στον πρώτο όμιλο και καλούνται να αναμετρηθούν με την περσινή φιναλίστ του θεσμού και πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης, τη Γιουβέντους που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στην Ιταλία και την πρωτάρα στη διοργάνωση Μάλμε.

Δείτε αναλυτικά τις ομάδες που απαρτίζουν τους ομίλους...






Δεν υπάρχουν σχόλια :