Για να μην πούμε το νερό, νεράκι:     Λόγω της μείωσης των αποθεμάτων νερού στους ταμιευτήρες, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εφιστά την προσοχή όλων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και απρόσκοπτη υδροδότηση του συνόλου των υδροδοτούμενων περιοχών. Η ευαισθητοποίηση και συμμετοχή όλων στην προσπάθεια ορθολογικής χρήσης είναι επιτακτική ανάγκη, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος εξάντλησης των αποθεμάτων. Για το λόγο αυτό, οφείλουμε να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς η υπερκατανάλωση, η αλόγιστη χρήση νερού και η άσκοπη κατανάλωσή του πιθανόν να μας οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις. Ο Αντιδήμαρχος Τοτόμης Πρωτονοτάριος
Τελευταίες δημοσιεύσεις:

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Προφυλακιστέος ο παιδοκτόνος του Άστρους

Ανέλαβε την πλήρη ευθύνη ο πατέρας του 39χρονου
Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των γονιών από το Άστρος που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 39χρονου γιου τους. Αναμένεται η απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα.
Ο πατροκτόνος ανέλαβε όλη την ευθύνη, ενώ η μητέρα του άτυχου 39χρονου αποποιήθηκε όλες τις κατηγορίες που της καταλογίζονται, καθώς κατά την απολογία της στον ανακριτή Ναυπλίου,
υποστήριξε πως δεν γνωρίζει τίποτα για τη δολοφονία. Παράλληλα, επανέλαβε ότι ο γιος της ασκούσε βία τόσο στην ίδια, όσο και στον σύζυγό της.

Ο συνήγορος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, αποκάλυψε ότι ο δράστης είχε πρόσφατα ανοίξει λογαριασμό στην τράπεζα, όπου συνδικαιούχος ήταν ο γιος του. «Άρα, δεν ισχύει το γεγονός ότι ο πατέρας σχεδίαζε από το Πάσχα τη δολοφονία του γιου του. Αυτό είναι ένα ατράνταχτο στοιχείο» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Τελικά προφυλακίστηκε ο πατέρας και ελεύθερη με εγγύηση 6.000 ευρώ η μητέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :