Για να μην πούμε το νερό, νεράκι:     Λόγω της μείωσης των αποθεμάτων νερού στους ταμιευτήρες, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εφιστά την προσοχή όλων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και απρόσκοπτη υδροδότηση του συνόλου των υδροδοτούμενων περιοχών. Η ευαισθητοποίηση και συμμετοχή όλων στην προσπάθεια ορθολογικής χρήσης είναι επιτακτική ανάγκη, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος εξάντλησης των αποθεμάτων. Για το λόγο αυτό, οφείλουμε να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς η υπερκατανάλωση, η αλόγιστη χρήση νερού και η άσκοπη κατανάλωσή του πιθανόν να μας οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις. Ο Αντιδήμαρχος Τοτόμης Πρωτονοτάριος
Τελευταίες δημοσιεύσεις:

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Προφυλακίστηκε πρώην διευθυντής Πολεοδομίας Σύρου


Προφυλακίστηκε πρώην διευθυντής ΠολεοδομίαςΠροφυλακιστέος κρίθηκε προχθές το βράδυ ο πρώην διευθυντής της Πολεοδομίας Σύρου, με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.
Ο προφυλακισθείς είχε τεθεί σε αργία από το 2010 για το σκάνδαλο της «παράλειψης» είσπραξης προστίμων για πολυτελή αυθαίρετα σε Μύκονο, Σύρο, Τζια, Κύθνο, αξίας 20 εκατ. ευρώ.
Εντός του μήνα, αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή και ο πρώην υποδιευθυντής της Πολεοδομίας.

Και οι δύο είχαν ιλιγγιώδεις καταθέσεις στους συνολικά 41 προσωπικούς λογαριασμούς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :