Για να μην πούμε το νερό, νεράκι:     Λόγω της μείωσης των αποθεμάτων νερού στους ταμιευτήρες, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εφιστά την προσοχή όλων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και απρόσκοπτη υδροδότηση του συνόλου των υδροδοτούμενων περιοχών. Η ευαισθητοποίηση και συμμετοχή όλων στην προσπάθεια ορθολογικής χρήσης είναι επιτακτική ανάγκη, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος εξάντλησης των αποθεμάτων. Για το λόγο αυτό, οφείλουμε να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς η υπερκατανάλωση, η αλόγιστη χρήση νερού και η άσκοπη κατανάλωσή του πιθανόν να μας οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις. Ο Αντιδήμαρχος Τοτόμης Πρωτονοτάριος
Τελευταίες δημοσιεύσεις:

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Παραδόθηκε ο 2ος δράστης του διπλού φονικού

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του,παραδόθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, ο δεύτερος δράστης του άγριου διπλού φονικού στη Μάνη.
Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του 19χρονου, ο οποίος ομολόγησε τη συμμετοχή του στην διπλή δολοφονία παραδόθηκε στις Αρχές και ο δεύτερος 19χρονος συνεργός του. Δείτε το βίντεο

Μάλιστα, ο πρώτος συλληφθής, υπέδειξε τον δεύτερο, ως φυσικό αυτουργό της δολοφονίας των δυο ανδρών.
Από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούσαν να προσεγγύσουν το περιβάλλον του δευτέρου νεαρού, προκειμένου να τον πείσουν να παραδοθεί.
Τελικά αυτό συνέβη, περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, της Τετάρτης, όταν έφτασε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας συνοδευόμενος από το δικηγόρο του.


Δεν υπάρχουν σχόλια :