Για να μην πούμε το νερό, νεράκι:     Λόγω της μείωσης των αποθεμάτων νερού στους ταμιευτήρες, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εφιστά την προσοχή όλων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και απρόσκοπτη υδροδότηση του συνόλου των υδροδοτούμενων περιοχών. Η ευαισθητοποίηση και συμμετοχή όλων στην προσπάθεια ορθολογικής χρήσης είναι επιτακτική ανάγκη, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος εξάντλησης των αποθεμάτων. Για το λόγο αυτό, οφείλουμε να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς η υπερκατανάλωση, η αλόγιστη χρήση νερού και η άσκοπη κατανάλωσή του πιθανόν να μας οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις. Ο Αντιδήμαρχος Τοτόμης Πρωτονοτάριος
Τελευταίες δημοσιεύσεις:

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Θρίλερ με πτώμα δασκάλας στη Σαντορίνη


Θρίλερ με πτώμα δασκάλας στην ΣαντορίνηΤο πτώμα μιας ηλικιωμένης ανακάλυψαν τουρίστες που έκαναν περίπατο στο ναό της «Κυρά- Παναγιάς» που βρίσκεται πάνω από την παραλία Κολούμπος της Οίας. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έσπευσε στην περιοχή, διαπιστώνοντας πως το πτώμα βρισκόταν σε αποσύνθεση.
Στις πρώτες έρευνες βρέθηκαν προσωπικά έγγραφα αλλά και μια τηλεφωνική ατζέντα που ανήκαν στην άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Santonews.com, πρόκειται για γερμανίδα συνταξιούχο δασκάλα, που έμενε για κάποια χρόνια στη Σαντορίνη, έχοντας μάλιστα αρκετούς γνωστούς στο νησί. Εν συνεχεία αναχώρησε για την πατρίδα της, όπου παρέμεινε 6-7 χρόνια και φέτος επέστρεψε στο νησί.
Το πτώμα της βρέθηκε σε ερειπωμένο οίκημα που βρίσκεται απέναντι από τον ναό τον οποίο επισκέπτονται δεκάδες επισκέπτες καθημερινά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, αλλά οριστικά συμπεράσματα θα εξαχθούν μετά τη νεκροψία-νεκροτομή που πραγματοποιείται.
Από την τηλεφωνική ατζέντα, έγιναν αρκετές έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αρχικά η ταυτότητα και εν συνεχεία τα αίτια θανάτου. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες, βρέθηκε επίσης ειδική ένδειξη με το τηλεφωνικό νούμερο που αντιστοιχούσε στην κατοικία της από την εποχή που βρισκόταν στη Σαντορίνη. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια :