Για να μην πούμε το νερό, νεράκι:     Λόγω της μείωσης των αποθεμάτων νερού στους ταμιευτήρες, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εφιστά την προσοχή όλων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και απρόσκοπτη υδροδότηση του συνόλου των υδροδοτούμενων περιοχών. Η ευαισθητοποίηση και συμμετοχή όλων στην προσπάθεια ορθολογικής χρήσης είναι επιτακτική ανάγκη, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος εξάντλησης των αποθεμάτων. Για το λόγο αυτό, οφείλουμε να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς η υπερκατανάλωση, η αλόγιστη χρήση νερού και η άσκοπη κατανάλωσή του πιθανόν να μας οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις. Ο Αντιδήμαρχος Τοτόμης Πρωτονοτάριος
Τελευταίες δημοσιεύσεις:

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Οι Έλληνες "κόβουν" τις διακοπές - Η κίνηση και οι τιμές σε επτά προορισμούς


Οι Έλληνες κόβουν τις διακοπές - Η κίνηση και οι τιμές σε επτά προορισμούςΧρυσή χρονιά για τον τουρισμό στη χώρα μας αποδεικνύεται η φετινή, με τις αισιόδοξες προβλέψεις να επιβεβαιώνονται. Στο «πικ» της τουριστικής σεζόν, οι περισσότεροι ελληνικοί προορισμοί ήδη είναι στο 100% της πληρότητας, με τη χώρα μας να κερδίζει και πάλι την ψήφο εμπιστοσύνης των ξένων επισκεπτών.
Μεγάλη αύξηση αφίξεων καταγράφουν ακόμα και απομακρυσμένες ή παραμεθόριες περιοχές, οι οποίες δεν συγκαταλέγονται στους κλασικούς αγαπημένους προορισμούς.

Ωστόσο, το μεγάλο «αγκάθι» παραμένει ο εσωτερικός τουρισμός, ο οποίος κινείται πολύ υποτονικά. Γι’ αυτό το λόγο και όσες περιοχές της Ελλάδας, κυρίως της ηπειρωτικής, εξαρτώνται από τους Έλληνες εκδρομείς, είναι ερημωμένες.
Ο Ελεύθερος Τύπος παρουσιάζει την τουριστική κίνηση, αλλά και τις τιμές των καταλυμάτων αυτή την περίοδο σε επτά περιοχές της χώρας.
Κάντε κλικ για μεγέθυνση:

Δεν υπάρχουν σχόλια :