Για να μην πούμε το νερό, νεράκι:     Λόγω της μείωσης των αποθεμάτων νερού στους ταμιευτήρες, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εφιστά την προσοχή όλων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και απρόσκοπτη υδροδότηση του συνόλου των υδροδοτούμενων περιοχών. Η ευαισθητοποίηση και συμμετοχή όλων στην προσπάθεια ορθολογικής χρήσης είναι επιτακτική ανάγκη, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος εξάντλησης των αποθεμάτων. Για το λόγο αυτό, οφείλουμε να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς η υπερκατανάλωση, η αλόγιστη χρήση νερού και η άσκοπη κατανάλωσή του πιθανόν να μας οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις. Ο Αντιδήμαρχος Τοτόμης Πρωτονοτάριος
Τελευταίες δημοσιεύσεις:

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Νέος χαμός για Μανωλά

Το μεταγραφικό σίριαλ Μανωλά καλά κρατεί στον Ολυμπιακό, με τα ρεπορτάζ στα διεθνή ΜΜΕ να είναι συνεχή με Βαλένθια, Γιουβέντους, Ρόμα, Νάπολι και Σεβίλλη να είναι τις τελευταίες ώρες οι ομάδες που παίζουν δυνατά για τον διεθνή στόπερ.
Εν τω μεταξύ στην Ιταλία υπάρχουν και δηλώσεις του ατζέντη του Μανωλά που δηλώνει άγνοια για τις φήμες περί Γιουβέντους αλλά και τονίζει ότι ο παίκτης θα φύγει σίγουρα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

«Σχετικά με τη Γιουβέντους δεν γνωρίζω κάτι αυτή τη στιγμή. Κανείς απ’ την ομάδα δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Ίσως να ΄χουν μιλήσει απευθείας με τον Ολυμπιακό, αλλά εγώ προσωπικά δεν ξέρω κάτι. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι ο Μανωλάς θα πάει σε άλλη ομάδα σίγουρα αυτό το καλοκαίρι. Τη τιμή δεν την ξέρω, αυτό το γνωρίζει μόνο ο Ολυμπιακός», φέρεται να έχει δηλώσει ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος σε ιταλικό σάιτ.
Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με την Σεβίλλη για να αγοράσει τον Αλμπέρτο Μποτία και να παραχωρήσει στον ίδιο σύλλογο τον Κώστα Μανωλά με ένα σεβαστό αντίτιμο συν τον 25χρονο Ισπανό στόπερ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :