Για να μην πούμε το νερό, νεράκι:     Λόγω της μείωσης των αποθεμάτων νερού στους ταμιευτήρες, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εφιστά την προσοχή όλων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και απρόσκοπτη υδροδότηση του συνόλου των υδροδοτούμενων περιοχών. Η ευαισθητοποίηση και συμμετοχή όλων στην προσπάθεια ορθολογικής χρήσης είναι επιτακτική ανάγκη, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος εξάντλησης των αποθεμάτων. Για το λόγο αυτό, οφείλουμε να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς η υπερκατανάλωση, η αλόγιστη χρήση νερού και η άσκοπη κατανάλωσή του πιθανόν να μας οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις. Ο Αντιδήμαρχος Τοτόμης Πρωτονοτάριος
Τελευταίες δημοσιεύσεις:

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Και το ανεκδοτάκι μας...

Μια γυναίκα πάει στον γυναικολόγο να του ζητήσει ένα χάπι ώστε να γίνει ο άντρας της πιο αποδοτικός...  Την πρώτη μέρα του δίνει το ένα χάπι και την επόμενη πάει στον γιατρό.

- Γιατρέ, ήταν τέλεια! Το κάναμε για 2 ώρες! μπορώ να του δώσω 2 μαζί;

Την επόμενη μέρα ξαναπήγε στον γιατρό και του είπε ότι κράτησε 8 ώρες και τον ρώτησε αν μπορεί να του δώσει 3 μαζί.
Ο γιατρός απάντησε ότι είναι λίγο επικίνδυνο επειδή δεν είχε δοκιμαστεί.
Περνάνε 3 μέρες και η γυναίκα δε φάνηκε.

Πάει ο γιατρός σπίτι της να την ψάξει, ανοίγει η μητέρα της γυναίκας και βλέπει ένα σπίτι ρημαδιό.
- Γιατρέ, μας κατέστρεψες! Η κόρη μου δεν κατεβαίνει από το πατάρι, η αδερφή της είναι έγκυος, ο πισινός μου πονάει, ο άντρας μου τη γλίτωσε γιατί εξαφανίστηκε και ο γαμπρός  μου κυνηγάει τις γάτες και  φωνάζει ψιτ…ψιτ….

Δεν υπάρχουν σχόλια :