Για να μην πούμε το νερό, νεράκι:     Λόγω της μείωσης των αποθεμάτων νερού στους ταμιευτήρες, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εφιστά την προσοχή όλων, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και απρόσκοπτη υδροδότηση του συνόλου των υδροδοτούμενων περιοχών. Η ευαισθητοποίηση και συμμετοχή όλων στην προσπάθεια ορθολογικής χρήσης είναι επιτακτική ανάγκη, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος εξάντλησης των αποθεμάτων. Για το λόγο αυτό, οφείλουμε να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς η υπερκατανάλωση, η αλόγιστη χρήση νερού και η άσκοπη κατανάλωσή του πιθανόν να μας οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις. Ο Αντιδήμαρχος Τοτόμης Πρωτονοτάριος
Τελευταίες δημοσιεύσεις:

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Αντιδράσεις από το ΠΑΣΟΚ για τις εξαγγελίες του Σαμαρά



Αντιδράσεις από το ΠΑΣΟΚ για τις εξαγγελίες του ΣαμαράΤην έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ και προσωπικά του Ευάγγελου Βενιζέλου προκάλεσαν οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά για τους αστέγους.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Κάτια Μακρή στον Real Fm, 97.8, από το ΠΑΣΟΚ διαμηνύουν ότι το πρόγραμμα που παρουσίασε ο Πρωθυπουργός είχε δουλέψει επί σειρά μηνών ο υφυπουργός Εργασίας, προερχόμενος από το  Ακούστε το ηχητικό:
ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου.
Στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Αντώνης Σαμαράς στο Μέγαρο Μαξίμου για πρωτοβουλίες ανακούφισης των αστέγων παρευρέθηκαν οι υπουργοί Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και Εργασίας Γιάννης Βρούτσης και ο υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας αλλά όχι ο κ. Κεγκέρογλου. Μάλιστα, κανείς από το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τον Real Fm, δεν εκλήθη στη σύσκεψη.
Όταν το έμαθε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος βρισκόταν στο Λουξεμβούργο πήρε τηλέφωνο τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Καρύδη και του είπε να κάνει διαρροή προκειμένου να εκφράσει την ενόχληση του κόμματος.
Σύμφωνα με τον Real Fm, ο κ. Βενιζέλος εμφανίστηκε πολύ δυσαρεστημένος και έκανε λόγο για  «παλαιοκομματικού χαρακτήρα ανακοινώσεις με λογική Μαυρογιαλούρου  που προσβάλουν τη θεσμική λειτουργία της κυβέρνησης».


Δεν υπάρχουν σχόλια :